Wij bouwen uw woning in Turkije volgens uw wensen.

 

De bouw van villa's en appartementen in Turkije is ons vak. Dit jaar vieren we ons 40-jarig bestaan van Alparslan Bouwonderneming en met trots kijken we terug op de bouw en verkoop van meer dan 1000 Villas en appartementen in Alanya en Turkse Riviera. Onze constructie-afdeling gerealiseerd  uw droom van een villa in Turkije volgens uw wensen. Wij hebben de ervaring en expertise in de bouw en kunnen u helpen met advies en bijstand.

Ontwerp je eigen villa of woning in Alanya samen met onze architecten precies volgens uw specificaties en eisen.Wij zetten uw eisen om in de realiteit en maken uw droom waar van een woning aan de Turkse Riviera.

Door te werken met Riviera Invest U kunt u in alle rust en de voortgang van het proces volgen zonder hoofdpijn en problemen.

 

Zo ziet afloop van de bouw van een villa in Turkije er stap voor stap uit:

 

1. Stap: Als u nog geen eigen plot heeft gaan we eerst samen een plot volgens uw wensen zoeken. Wij bezitten zelf veel grondstukken in Alanya, die we ook kunnen bekijken. Ofdat u nu vlakbij het strand of in de bergen iets zoekt of met berg en zeezicht zoekt: Wij zullen het beste voor u vinden.

 

2. Stap: Als u bepaalde eisen heeft ontrend uw droomvilla kunt u samen met onze architecten uw droom villa creeeren. Om u op uw gemak te voelen in uw huis, zijn de plattegronden erg belangrijk, de uitrusting kan altijd weer gewijzigd worden, bijv. een ​​muur verzetten kost veel tijd en uiteraard komen er weer kosten bij. We kunnen ook onze eigen villa modellen bieden, waar natuurlijk ook de mogelijkheid is om uw eigen verlangens bij te dragen.

 

3. Stap: De plot is gevonden en de plattegronden zijn getekend volgens uw wensen; dan kunnen we met u de mogelijkheden van de uitrusting en de technische details van de woning bespreken. Om de technische details van de woning goed te plannen is erg belangrijk de operationele kosten van de woning hangt grotendeels hiervan af. De uitrusting geeft uw smaak weer daar moet goed over worden nagedacht. We zullen met u samen winkels bezoeken en u adviseren over de beslissing van de uitrusting. Omdat we al vele villa's en appartementen in Alanya gebouwd hebben, kunnen we onze referentie objecten presenteren en je kunt u een idee krijgen over de uitrusting. Als u tot een beslissing bent gekomen word er een aannemingsovereenkomst gemaakt. In de overeenkomst worden alle details over het project, disclaimer, planning en kosten vastgelegt. Deze overeenkomst word in het Turks en in uw taal opgesteld.

 

 4. Stap: Nu start de officiële voorbereidingen. De grondstuk wordt nu herschreven op uw naam en en de bouwvergunningen van de gemeente aangevraagd en nu kunnen we beginnen met de bouw.

 

5. Stap: Wij zullen u wekelijks over de voortgang van de bouw schriftelijk en met foto's informeren. Er zal site manager tijdens de bouw van uw villa constant aanwezig zijn, die de craftsman conroleerd.

 

 

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via ons contactformulier of bellen op ons kantoor in Alanya onder nummer +90 242 522 32 26.

 

Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de bouw van een onroerend goed in Turkije en garanderen u, dat wij de juiste partner in Turkije zijn voor u.

Contact formulier

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Turkije, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap

Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya

Contact us on WhatsApp now! Contact us on WhatsApp now!
Contact us on WhatsApp now!