BRIEF NAAR NIEUWE PARTNERS

Geachte collega-makelaar,

Heeft u er ooit over nagedacht om uw aandachtsgebied uit te breiden naar Turkije? Misschien zijn wij dan wel op zoek naar U!

Riviera Invest maakt onderdeel uit van Alaparslan Construction, een familiebedrijf dat al  37 jaar actief is aan de Turkse Rivièra. Speciaal in en rond Alanya ontwikkelde Alarpslan meer dan duizend verschillende appartementen en villa’s. De eisen die we stellen aan ons vastgoed liggen  hoog. Dat geldt ook voor onze service én onze ambitie. Riviera Invest is gericht op de Europese markt. In verband met onze uitbreidingsplannen zoeken wij enkele betrouwbare partners in Nederland, Engeland en Scandinavië.

Zoals u wellicht heeft gehoord, is Turkije sterk in ontwikkeling wanneer het om vastgoed gaat. Of het nu een exclusieve vakantiewoning betreft of een beleggingsobject. Turkije biedt tegen sterk concurrerende prijzen vastgoed aan en is ideaal voor hen die niet willen investeren in de dure regio’s Spanje en Portugal.

Turkije heeft een van de snelst groeiende economieën ter wereld en de inflatie is op dit moment de laagste sinds 37 jaar. Nadat Turkije investeerde in infrastructuur, gezondheidszorg, moderne hotels en winkels, ontdekten de eerste Europeanen de markt van vakantiewoningen. Intussen zijn al meer 10.000 appartementen en villa’s verkocht aan Europeanen. Bekijk gerust onze website voor meer informatie hierover: : www.rivierainvest.com of www.goldresidence.com.

Hier vermelden wat de mogelijke win-winsituatie is die samenwerking tussen de lezer en RI op levert.

Bent u ook geïnteresseerd om het beste te halen uit uw bedrijf? Neem dan contact op met: 0090 532 324 88 85 (Ismaïl Alaparslan) of info@rivierainvest.com voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Contact formulier

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Turkije, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap

Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya

Contact us on WhatsApp now! Contact us on WhatsApp now!
Contact us on WhatsApp now!