Meubilair en inrichting van uw woning in Alanya

 

U heeft uw woning in Turkije uitgekozen en nu is het de beurt om het volgens uw smaak in te richten. Wij willen u ook helpen bij deze stap zodat u zorgeloos en snel kunt gaan genieten van uw woning in Alanya.

 

Riviera Invest werkt met vele meubelwinkels in Alanya samen, zodat we voor ieders smaak en budget een meubelwinkel hebben.

 

Speciaal aanbevolen is het meubelhuis „Bilal Mobilya“. Hier u een grote en mooie assortiment van meubilair voor ieders smaak.  „Bilal Mobilya“ heeft twee winkels met meerdere verdiepingen en binnenkort wordt het 3 de winkel geopend. Hier vindt u uitzonderlijk het exclusieve merk "Avonsofa".

 

Als klant van Riviera Invest krijgt u hier de beste tarieven en word u professionele manier geadviseert en behandeld.

„Bilal Mobilya“ heeft verder ook een winkel met een breede aanbod beddengoed, handdoeken en gordijnen voor ieders smaak. De gordijnen worden bij u thuis opgemeten en gemaakt.

 

Zij verkopen ook keuken aparatuur, TV’s, receivers en andere elektronica producten adviseren wij de merken Siemens, Bosch, Sony en Samsung, omdat deze merken de beste klantenservice bieden en de langste garantie periode.

 

U kiest uw meubels en accessoires onder het genot van een heerlijke kopje Turkse thee en rest regeld onze Service-Team.

 

Terwijl u heerlijk aan het genieten bent van uw woning en van de zon, zullen onze service team arbeiders ervoor zorgen dat de meubels getransporteerd, opgezet worden en alle elekronische aparatuur aan laten sluiten. Wat er voor u nog te doen staat is „  het intrekken in uw nieuwe woning in Turkije

Contact formulier

Securty Code

Our Location

ALPARSLAN - KINACI İNŞAAT
 
Mahmutlar Mah.Yangılı Cad.
 
104. Sk. No:11 / A , 07460
 
Alanya / Antalya / Türkiye

 

+90 532 686 32 88

 

Turkije, Antalya Alanya 07400 Kadıpaşa Mah. Elmas Sok. No :31 Alparslan Apt.

Copyright © Riviera Invest, all rights reserved. 2018 Sitemap

Riviera Invest is a company of Alparslan Construction, Turkey Apartments, Villas Alanya

Contact us on WhatsApp now! Contact us on WhatsApp now!
Contact us on WhatsApp now!